Vår butik

Våra Butiker

Välkommen in till vår magiska butik för att bekanta dig med våra smycken från Lily and Rose. Butiken i Stockholm väcker en inspirerande känsla där romantik möter glamour, att uppleva kollektionen i denna bedårande miljö är värt ett besök. Välkomna!

Stockholm

Grev Turegatan 9, Stockholm. Telefon: 08-30 39 88. E-post: storesthlm@zetterbergcouture.se

Öppettider

Mån - fre 10.00 - 19.00, Lör 10.00 - 17.00, Sön 12.00 - 17.00

Zetterberg Bridal Couture

Boka en tid för att prova brudklänningar från vår exklusiva Bridal Couture linje.

Stockholm - endast tidsbokning. E-post: info@zetterbergcouture.se

Göteborg - endast tidsbokning. E-post: info@zetterbergcouture.se, Telefon: 031-7740033

Lily & Rose

Lily & Rose smycken inspireras av vintage mode, arkitektur, 50 tals Hollywood glamour och toppad med en bohemisk lyxkänsla. Varje design är handgjord med noggrann precision för att lyfta fram den unika kombinationen av färg och form. Tack vare att den omfattande kollektionen av mångsidig, sofistikerad och inspirerande design, är dessa statement smycken både perfekta för den röda mattan så väl som i vardagen.

ZETTERBERG COUTURE

Therese Zetterberg är designern bakom varumärket. Förutom Lily & Rose tar hon sin kreativa talang vidare till det andra varumärket som bär hennes namn. Hennes starka bakgrund inom mode är uppenbar och hennes kunskaper har lockat uppmärksamhet från likasinnade kändisar och magasin. På Zetterberg Couture hittar du couture, brud och ready to wear. Samma tidlösa elegans går igenom alla kollektioner, vilket gör det enkelt att hitta inspiration för en hel look i våra butiker.

Besök Zetterberg Couture